neděle 4. května 2008

Tudou.com - Filmy a Seriály online


Chcete se podívat na nejnovější hollywoodský trhák, poslední díl oblíbeného seriálu a nebo nejnovější videoklip od Timbalanda? Zajděte na Tudou.com - tam to vše najdete!

Tudou.com - největší archiv videa na internetu
Tudou je zřejmě největší archiv video souborů na internetu. Proslýchá se, že Tudou denně streamuje několik miliard minut videa a údajně obsahuje více videí, než celosvětově opěvované YouTube. K tomuto prvenství ale velkou měrou přispívá i fakt, že na rozdíl od YouTube jsou na Čínském gigantu snad všechny významější světové filmy (YouTube většinu pirátských filmů odstraňuje). A to nemluvím o nějakých trailerech či několika minutových scénách, ale o kompletních filmech.

Tudou z pohledu diváka
Pro internetového uživatele je Tudou doslova rájem na webu. Stačí do vyhledávače zadat jméno filmu nebo seriálu který toužíte vidět a vybrat si z nepřeberného množství nalezených videí. Jednotlivé filmy jsou samozřejmě rozděleny do několika videí, protože maximální délka videa je časově omezena. Pořadí jednotlivých částí filmu je obvykle značeno písmeny - A první část, B druhá část,.. Velké omezení pro České uživatele je absence Českého dabingu, ale i titulků - ty většinou bývají Anglické a Čínské, stejně jako dabing.

Technické parametry
Uživatelé Tudou denně stáhnou asi 1 PB dat a nahrají okolo 20 000 nových videí. Rozlišení videí je 320x240 px (4:3). Kvalita obrazu je 300 kbit/s. Tudou denně navštíví okolo 10 milionů návštěvníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat