pondělí 28. dubna 2008

Posílejte SMS do všech sítí zdarma

Posílání SMS z internetu na O2 a Vodafone zdarma je celkem stará záležitost. Možná ale používate jako svého mobilního operátora T-Mobile. A možná taky nevíte o tom, že i tento operátor umožňuje posílat SMS zdarma stejně jako O2 a Vodafone.

Posílání SMS zdarma z T-Mobile
Z T-mobile jdou SMS posílat celkem jednoduše. Stačí se zaregistrovat na T-Zones.cz (Registrace) a můžete poslat 20 SMS zpráv zdarma měsíčně a to do jakékoliv sítě. 20 SMSek sice není zrovna moc, ale aspoň něco.


Výhodou psání SMS z internetu (kromě toho že jich je 20 zdarma) je určitě mnohem větší pohodlí a komfort než při psaní z mobilu. Pokud se vám během měsíce podaří překročit limit 20-ti odeslaných SMS zpráv, tak se nic neděje a můžete psát dál jako předtím jen s tím rozdílem, že za každou odeslanou zprávu normálně zaplatíte. Cena za 1 SMS je stejná jako při psaní z mobilu.
Na T-Zones si můžete vytvořit i vlastní adresář kontaktů, který zůstane zachován i při dalším přihlášení. Hodí se hlavně pokud nechcete pořád dokola vkládat dlouhá čísla.

Posílání SMS na O2 a Vodafone
Posílání SMS na zbylé dva operátory je ještě jednodušší. Stačí zadat do prohlížeče adresu nějaké SMS brány (třeba www.sms-zdarma.cz), vybrat na kterého operátora chcete zprávu poslat a už se můžete pustit do psaní. Počet zaslaných SMS není omezen.

Žádné komentáře:

Okomentovat