pondělí 28. dubna 2008

Filmy a Seriály ke stažení zdarma


A legálně. Televize Prima ve spolupráci s kinománií totiž spustila vlastní online půjčovnu filmů a seriálů, kterou najdete na adrese www.iprima.kinomania.cz. Kromě spusty placených filmů jejichž cena se pohybuje okolo 50 Kč na den lze v archivu najít i mnoho primáckých seriálů zdarma jako Letiště, Bazén, Velmi Křehké Vztahy a nebo magazín Jak se Staví Sen. Dílů je tam celkem dost a zdá se, že nové i přibývají, takže se nemusíte bát, že byste během dlouhých zimních večerů neměli na co koukat. :).
Pro přehrávání budete potřebovat Windows Media Player 9 a vyšší. Velikost obrazu je 704 x 400 px a bitrate je 700kbps. Velikost jednoho dílu se pohybuje od 450-500 MB, takže kvalita kvalita bude asi celkem slušná.
Další technické parametry, informace a návody naleznete v Nápovědě.

Filmy ke stažení zdarma.
Pokud ale nejste zrovna seriálový maniak a k obrazovkám vás kromě porna :) lákají také filmy, tak určitě navštivte video půjčovnu www.prison-break.kinomania.cz a především její sekci filmů a seriálů Zdarma. K bezplatnému stažení je tu velké množství především méně známých filmů ale také seriálů. Stejně jako v Primácké kinománii i tady najdete mnoho placených filmů. Cena většiny z nich je 45 Kč/den.

Tak stahujte až se Vám z modemu bude kouřit! :D

Žádné komentáře:

Okomentovat