pondělí 8. září 2008

RapidShare Rewards - Soutěž o ceny s RS.com

Nedávno jsem si všiml, že na RapidShare se objevila nová sekce zvaná "Rewards" (Odměny). Pln zvědavosti jsem do ní zabrousil a co nevidím? RapidShare rozdává různé dárky za nasbírané bodíky (RapidPoints).

Pokud se ptáte, co to RapidPoints jsou, tak jsou to jakési bodíky, které získáte vždy, když někdo stáhně Váš soubor, který jste předtím nahráli na RS.com přes svůj prémiový nebo sběratelský účet. Další podmínkou je to, že downloader musí stahovat přes Free.
RapidShare varuje, že při nedodržení podmínek používání si vyhrazuje právo cenu soutěžícímu nevydat.

A co všechno se dá s RapidShare Rewards vyhrát? Inu, je toho opravdu hodně, například poukázka na 25 EUR do internetového obchodu Amazon (30.000 bodů), hodinky (30.000 bodů), plasmový balónek do USB (30.000 bodů), vrtulník na ovládání (50.000 bodů), tričko,klíčenku a propisku (50.000 bodů), USB webkameru (70.000 bodů), globus, který se vznáší ve vzduchu (90.000 bodů), digitální foťák Samsung S1060 za 150.000 bodů a mnoho dalšího. Seznam všech cen naleznete ZDE.

2 komentáře:

  1. Ak by ste mal niekto skúsenosť s poukazom na nákup v amazon.com tak sem napíšte ako prebehol nákup.Zaujímalo by ma totiž hlavne či s tým poukazom zaplatíte rovno aj prepravu tovaru k Vám domov.Skratka by sem mohol niekto napísať kde a kolko platil aby sme my ostatný neboli prekvapený

    OdpovědětVymazat
  2. Nevíte jaký je ten poukaz co se dá vyhrát?Je to zasíláno e-mailem nebo poštou?

    OdpovědětVymazat