neděle 21. září 2008

3 iPhone aplikace, které musíte mít

Pokud jste stejně jako já spokojenými majiteli iPhonu, určitě hledáte nějaké zajímavé a zábavné hry a aplikace do svého jablečného miláčka. Rozhodl jsem se proto, že udělám malou hitparádu 4 aplikací, které stojí zato vyzkoušet. Všechny aplikace, které zde uvádím jsou zdarma ke stažení na App Store.

Expando
Download na App Store
Expando Free je úžasná aplikace, ve které je Vaším úkolem zaplnit smajlíky 2/3 obrazovky. To by byla sranda, pokud by po obrazovce nelítaly červené kuličky, které Vám mohou smajlíka prasknout, pokud ho právě nafukujete. Pokud už smajlíka dále nenafukujete, kuličky už ho neprasknou. Počet nepřátelských kuliček každým kolem stoupá a v každém levelu máte omezený počet smajlíků a životů. Cena plné verze obohacené o mnoho funkcí je pouhých 1,59 EUR, což je směšná cena na to, kolik zažijete s Expando zábavy :). Expando je zkrátka asi nejlepší iPhone aplikace, kterou jsem kdy hrál (a že jsem jich hrál hafo :)).

Labyrinth
Download na App Store
Labyrinth je hra, ve které se musíte dostat s jednou kuličkou přes celý stůl až do cílové jamky. Aby to nebylo tak jednoduché, po celém stole jsou dírky, kterým se musíte vyhnout. Kuličku ovládáte jednoduše tak, že nakláníte iPhone. Free verze obsahuje 10 levelů a plná verze, která obsahuje mnohem více levelů stojí 5,49 EUR.

PapiPole
Download na App Store
PapiPole je vynikající iPhone Aplikace, jejíž cílem je udržovat lízátko v rovnováze a přitom sbírat hamburgery a naopak vyhýbat se ostnatým kuličkám. Hra končí, pokud se lízátko převrátí a nebo pokud s lízátkem 4x narazíte do ostnaté kuličky. Hra PapiPole je kompletně zdarma, tudíž všechny bezva věcičky najdete už v základu této bezva iPhone Aplikace :)

PS: Pokud víte o nějaké zajímavé iPhone Aplikaci, budu rád pokud se o ni podělíte v komentářích :)

Žádné komentáře:

Okomentovat