úterý 14. února 2012

Kia Ceed - Královna mezi rodinnými vozy

Rodinná auta se těší velké oblibě. Uvědomuje si to i Korejský výrobce automobilů Kia. Vozy značky Kia zvláště v 90-tých letech minulého století rozhodně neměli pověst spolehlivých a kvalitních aut. Automobilka si ale uvědomila, že s touto pověstí si svůj podíl na trhu jen těžko udrží. Proto se rozhodla na svých produktech a jejich image zapracovat a tak uvedla na trh vůz Kia Ceed.

Filozofie tohoto auta je jednoduchá. Je to Evropské auto pro Evropany. Proto se vůz vyrábí u našich východních sousedů, v továrně ve Slovenské Žilině. Evropští řidiči také kladou velkou pozornost na spotřebu auta. Ta se kvůli neustále rostoucím cenám pohonných hmot stává důležitějším a důležitějším kritériem pro výběr auta. A Kia si to uvědomuje a proto mají všechny dieslové motory automobilu Kia Ceed kombinovanou spotřebu okolo 5l na 100 km. Kia Ceed je tedy velmi úsporné auto.

Kia Ceed je spolehlivé a hlavně kvalitní auto. To ale výrobci automobilů s oblibou tvrdí snad o všech svých vozech. Kia se ale rozhodla, že se nespokojí jen s touto prázdnou frází a že to myslí skutečně vážně se rozhodla dokázat tím, že vozy Kia Ceed jsou opatřeny zárukou na neuvěřitelných 7 let.

O přednostech tohoto fantastického vozu svědčí i množství ocenění, které auto získalo od spoustu uznávaných motoristických magazínů. Pokud tedy uvažujete o koupi kvalitního a úsporného auta za více než rozumnou cenu, pak je Kia Ceed možná to, co hledáte.

Žádné komentáře:

Okomentovat