čtvrtek 24. července 2008

Vlastní hudba v GTA San Andreas

Jezdíte v GTA San Andreas často autem, na motorce, lodi nebo létáte letadlem a nelíbí se Vám hudba, která hraje v rádiích? Nahrajte si do GTA San Andreas hudbu vlastní! Je to snadné - stačí do hry nakopírovat vlastní hudbu a pak už jen naladit vlastní rádio!

Jak nahrát vlastní MP3 do GTA San Andreas
  • Otevřte složku
    Uživatelské Jméno\GTA San Andreas User Files\User Tracks
    a nahrajte do ní hudbu, kterou chcete ve hře mít (postačí i odkazy na hudební soubory umístěné kdekoliv jinde v počítači). Podporované formáty jsou MP3, WMA a OGG.

  • Nyní zapněte hru, během hraní dejte pauzu a v menu vyberte Options > Audio Setup > User Track Options

  • Nastavte Play Mode (řežim přehrávání). Na výběr jsou tři módy - Radio (rádio), Random (náhodné) a Sequential (po sobě).

  • Dále nastavte Automatic Media Scan na hodnotu On. Tím si hra vždy automaticky naskenuje všechny hudební soubory ze složky User Tracks.

  • Teď už jen zbývá kliknout na Scan User Tracks. Tím necháte naskenovat veškerou hudbu, kterou jste do složky User Tracks nahráli.
Upozornění: Občas se může na chvíli stát, že to nebude fungovat, respektive bude, ale bude hrát nějaké klasické rádio ve hře a né písničky, které si do hry nahrajete. Sám si nejsem jist, čím je to způsobeno, ale mám podezření na to, že hra si skenuje písničky ze složky User Tracks, nejsem si tím však jist, proto si nechte automatické skenování raději zapnuté. Navíc to trvá jen malou chvíli a stává se to velice zřídka, takže se to dá přežít :)

Tímto je vše hotovo. Od této chvíle můžete poslouchat všechny své oblíbené písničky při jízdě autem, na motorce, plavbě lodí nebo letu letadla. Stačí si vždy naladit stanici User Track Player.

Žádné komentáře:

Okomentovat